Werken bij BOKS!

Vacature stagiaire (actief)

BOKS is regelmatig op zoek naar een enthousiaste en leergierige HBO stagiair(e) richting pedagogiek, jeugdzorg of social work.

Ben je geïnteresseerd in autisme, groepsbehandeling van jonge kinderen (2,5/7) en ambulante begeleidingen? Dan zit je bij BOKS goed!

Wij werken met een klein, gezellig team en hebben een mooie locatie in Blaricum waar dagelijks meerdere kinderen begeleiding en behandeling ontvangen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via de mail: info@boks-zorg.nl.

 

 

Vacature jeugdzorgwerker B (momenteel niet actief)

BOKS is een jonge organisatie met een klein en hecht team. Wij bieden zowel dagbehandeling (maandag t/m vrijdag 08.30 – 14.30) en ambulante begeleidingen op locatie bij de cliënt, school of van BOKS. 

Wij zoeken een zelfstandige, enthousiaste en flexibele jeugdzorgwerker, die ervaring heeft met autisme. 

Je werkt wisselend bij gezinnen thuis en op de behandelgroep met de kinderen. Er kan op de groep een mentorkind worden toegewezen waar jij de verantwoordelijkheid voor draagt. Denk daarbij aan het schrijven van weekverslagen, het aansluiten bij evaluatiegesprekken met de behandelcoördinator en het geven en bijhouden van trainingen. 

Tijdens de ambulante begeleidingen ben je in staat een plan van aanpak op te stellen, gericht aan doelen te werken en de omgeving van het kind hierbij te betrekken (gezin, school).

Ga je geen uitdaging uit de weg en is het jouw passie om verschillende kinderen/jongeren/gezinnen te helpen? 

Neem dan contact op met ons via de mail! 

  • Uren en werkdagen zijn in overleg.
  • Bij voorkeur woonachtig in regio Gooi en Vechtstreek.
  • SKJ geregistreerd of mogelijkheid tot registratie is een pré.
  • In bezit zijn van een eigen auto.
  • Relevante MBO/HBO opleiding
  • Wij hanteren de CAO jeugdzorg
  • Je start met een salaris in schaal 9 van CAO Jeugdzorg (tussen € 3042,75 en max € 4.544,51 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, inschaling op basis van relevante werkervaring na stage). Er is zicht op een vast contract. 
  • Je ontvangt bij ons vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering ( 8,33%).